PK Musik » Slagsmålsklubben / SMK – Live After Death Tour 2010

Pris: 170:- + adm avgift
Åldersgräns: 18 år

Lyssna på myspace

I mars åker Slagsmålsklubben på turné med ett gäng varierande vänner! Och du är välkommen! Efter en fantastisk medverkan på franska samlingsplattan Kitsuné Maison 8 och ett tillhörande singelsläpp är SMK ute och spelar sin genialiskt dansanta folkmusik för alla som vill ha. Med sig på resan som opassande nog heter LIVE AFTER DEATH TOUR 2010, tar de med sig gästande vänner i form av folk de tror på och framförallt gillar väldigt mycket. Från Stora Essingen till Gibraltar kommer de nio fullastade bussarna dra fram och sprida glädje och sorg! Levande djur i burar som sprutar eld, genomskinliga kostymer och en tolv meter hög skateboard-ramp på scen är inget du vill missa! Om du inte tror att allt detta är sant får du komma titta! Klä dig varmt.